Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Sinterklaas Event

Helpen jullie mee?

Hey Noobs!

Zoals jullie weten komt 5 December steeds dichterbij, en dat betekent, Sinterklaas komt er weer aan! Maar voordat het zover is, heeft hij jullie nodig!

Zoals ieder jaar was de sint onderweg van Spanje naar Nederland met zijn pakjesboot. Ook dit jaar had hij er weer veel zin in. Maar toen de bestemming in zicht was, begon de stoomboot te schudden. Ze waren onderweg naar Nederlandtegen een enorme steen opgevaren! Eerst leek er naast de schade van de boot niet heel veel aan de hand te zijn. Maar na wat onderzoek bleek dat er een deel van de cadeaus verdwenen was!

Omdat de pieten druk bezig zijn met de voorbereidingen voor 5 December, en de pieten die tijd hadden nu druk zijn met het tellen van de pakjes, heeft de sint jou hulp nodig! Ergens in de zee drijven de verloren pakjes rond, en het is aan jou om de vermiste pakjes te vinden! Kan jij de sint vertellen hoeveel pakjes er van de boot zijn afgevallen?

Iedere deelnemer krijg op 5 december een speciaal cadeau als bewijs van deelname om sinterklaas te vieren. Heb jij het aantal vermiste cadeaus goed geraden? Da win je ook nog eens een mooie badge om te laten zien dat jij de redder van het sinterklaas feest bent! Helpen jullie sinterklaas de vermiste cadeaus terug te vinden?

Om mee te doen met dit event stap je op de teleporters in het koffiehuis. Deze brengen je naar de startkamer van het event. De teleporters rechts zijn om het spel te spelen. De teleporters links zijn voor het inleveren van je antwoord. Deelname is geldig vanaf 1 tot en met 5 December. DE CADEAUS IN DE STARTKAMER TELLEN NIET MEE! We wensen alle deelnemers succes en veel plezier!

 

-        Het Eventteam

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties