Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #12!

Een extra gevulde en geweldige Noob Flitz. Enjoy reading it!

Inleiding

Het is weer tijd voor een gloednieuwe NOOB FLITZ. Nederland heeft een fantastische (eerste) KONINGSDAG achter de rug! Officieel is het vandaag toch echt Koningsdag, daarom is het thema deze week Koningsdag. Toevallig. Vorige week zondag was de nieuwsbrief er weer even niet, maar dat betekent niet dat deze editie kaal is, integendeel, we hebben heel veel! Wat kan je dus verwachten; ‘Het Geluid’, alle filmpjes van de Paas events, aankondiging voor een nieuwe Music Video maar natuurlijk ook meer.

 

NhReport

Ja, ook de reporters hebben een fantastische Koningsdag gehad, eventreporter, ja eventreporter, OfficialKim heeft zelfs gisteravond een echte Koningsdagevent georganiseerd. Zo hadden IKylie, iLynn, Bart, Marloes, Roxy1 en xHelloSunshine de mooiste koningslooks. Verder is onze filmreporter Riddle officieel een filmreporter en is OfficialKim officieel eventreporter. Gefeliciteerd namens de rest van het team!

Je kan nog steeds meedoen met de Koningsdag bouwcompetitie! Klik hier.

 

 

Vorig weekend was het natuurlijk Pasen. De eventreporters van NhReport hebben werkelijk een fantastisch event weekend in elkaar geknutseld. We kunnen zeggen dat het record voor meeste events in korte tijd gebroken is in korte tijd? We hebben dat allemaal te danken aan Linda, OfficialKim en Bodhix. Ook de filmreporters zijn flink aan de slag geweest. Bijna alle events zijn vastgelegd. Het lijstje staat hieronder, spot jezelf in het filmpje. Kijk het terug als je het gemist hebt want het was paastastisch! Dank aan Riddle en Sanne voor het filmen!

ProjectPasen – BuildEvent

ProjectPasen – Grasjesoorlog

ProjectPasen – Wireddoolhof 

ProjectPasen – Quest for the Eggs

ProjectPasen – Festival Of The Egg 

Al een tijdje staan de Lagomorph meubels in de catalogus, reporter Riddle heft daar een special filmpje voor gemaakt, deze vindt je hier

Het Geluid

Zoals beloofd is ‘Het Geluid’ terug! Maar dat precies? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elk fout antwoord komt er 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 1000 credits!

Je kan nog steeds meedoen. Er zitten al 7000 credits in de pot! Klik op het bovenstaande plaatje, dan kom je terecht bij een formulier waar je jouw antwoord kan insturen, het filmpje mét het geluid, zit erbij. Wil je alleen het filmpje zien? Klik dan hier.

 Het formulier kan je vinden door hier te klikken.

 

 

Columns

Je kan weer net zoals al tijd de wekelijkse columns verwachten in de NOOB FLITZ. We gaan niet veel verklappen, tast toe!

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Stier:

Jij bent van huis uit een bemiddelaar. Pas echter wel op, je kan niet altijd een scheidsrechter zijn! Als twee Noobvrienden ruzie hebben hoef jij niet altijd het op te lossen. Jouw geluksletter: de "U".

Deze keer is het column Pixel-Art weer helemaal in het thema van deze week namelijk Koningsdag, ook in Noobhotel is een grote vrijmarkt gaande in Noobsterdam!

 

Ja.. Ehm.. Ik zal helaas moeten beginnen met een excuus. Deze week ben ik druk bezig geweest met paasevents en daarna paaseieren eten, dat ik ehm.. Geen looks heb ! Maar, dat gaat geen tweede keer gebeuren. Deze week heeft zover ik weet iedereen vakantie. Daarom is het thema een leuke vrijetijdslook !  Veel succes met je looks, en een hele fijne vakantie ! ;)

Het is al een hele tijd niet meer in de nieuwsbrief geweest. Maar we moeten toch een paar personen bedanken voor de afgelopen weken. Namelijk de eventreporters Linda, OfficialKim en proef-eventreporter Bodhix. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat jullie de afgelopen tijd weer volop met events kunnen meedoen. Daarnaast moeten we natuurlijk ook filmreporters Sanne en Riddle bedanken en proef-filmreporter Bart voor het filmen van de events. Zij zijn de Noob’s van de week!

Proef-eventreporter Bart heeft het column Noob Design gefilmd. In deze editie laat hij zien hoe je een leuke en mooi klein kantoor kan maken. Best wel handig voor de spelers die inspiratieloos zijn. Toch? Klik op het plaatje voor het hele filmpje.

Cupido Kim is weer druk op stap geweest met haar vleugeltjes. Wacht... op stap ? Eerder zwevend op haar wolkje. Het stelletje van de week kan niet veel bij elkaar zijn maar zijn wel heel lief samen.  Speciaal applaus met  veel gejoel en gejuich! *tromgeroffel* voor het stelletje van de week... Kev & niieennke!

Bijna iedereen van de NOOB FLITZ is in thema, maarja, Bart en Bodhix moeten weer eens anders doen. Zij vieren dan wel geen Koningsdag, maar eerder Piratendag met Linda..? Klik op het plaatje voor hun nieuwe strip.

Als dit nou geen vriendschap is:

Hey Danique! 
Je bent mijn beste Noobhotel vriendin, als ik verdrietig of boos ben, weet me je altijd op te vrolijken.
En je bent mijn zangtalentje <3 !
Vriendinnen voor altijd.
 
xx Sabine aka Sabine606

 

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

Nee het is bijna een Music Video, voor deze week hebben we een spetterende aankondiging voor een nieuwe Music Video, kan jij al raden wat het nummer is en wie het zingt..?

Last but not least; de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! Deze week hebben we een nieuwkomer in de top 10, het nummer My Love van Route 94. De tip van deze week is namelijk SiaChandelier. Een echte topper!

(1)  ^   Calvin Harris - Summer 

(2)  =  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be

(3)  v  Avicii - Addicted to you 

(4)  v  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse

(5)  =   The Chainsmokers - #SELFIE 

(6)  v  John Legend – All of me 

(7)  Coldplay - Magic 

(8)  v  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall 

(9)      Route 94 ft. Jess Glyne – My Love

(10)=  Pharrel Williams - Happy 

 

TIP:    Sia - Chandelier

 

Noobhotel Bouwteam

Vergeet niet om te solliciteren voor het Noobhotel Bouwteam. Hoe? Klik op de link hieronder.

Klik hier om naar het de sollicitaties te gaan voor het Noobhotel Bouwteam!

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties