Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #16!

Het is alweer zondag.. En je weet wat er dan komt.. Een gloednieuwe Noob Flitz!!! Enjoy.

Inleiding

Het is zondag 8 juni, tijd voor de NOOB FLITZ! Sinds (héél) kort zijn er nieuwe School meubels toegevoegd. We hebben weer filmpjes en columns voor je op een rij’tje gezet. Wat je deze week kan verwachten; ‘Het Geluid’ (waarom ook niet), nieuwe Linda’s Top 5 en een nieuwe Cupido Kim maar natuurlijk ook meer!

 

NhReport

Twee weken terug organiseerde Jorg en OfficialKIm een Stressdoolhof, een doolhof waarvan je echt gaat stressen door de wired spelletjes. Het filmpje daarvan vindt je op ons YouTube kanaal.

 

Reader en Marloes, of eigenlijk, Reader-Junior en Marloes-Junior organiseerde vorige week een Wireddoolhof met het thema Grease, dat was zeker geslaagd, dat filmpje vindt je hier. OfficialKim-Junior en Gibson-Junior organiseerde een ‘Waar of Niet Waar’ event, een strijd tussen de gothics en de hippies. Dat filmpje door filmreporter Sanne, vindt je ook op ons YouTube kanaal!

 

Het Geluid

We zijn nu al zeker een anderhalve maand verder met Het Geluid, de eerste hint is al weggegeven. Hoe werkt Het Geluid precies? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elk fout antwoord komt er 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 1000 credits!

Je kan nog steeds meedoen. Er zitten al 41000  credits en een zeldzame meubel in de pot! Klik op het bovenstaande plaatje, dan kom je terecht bij een formulier waar je jouw antwoord kan insturen, het filmpje mét het geluid, zit erbij. Wil je alleen het filmpje zien? Klik dan hier. Voor het document kan je hier terecht.

 

Columns

En de NOOB FLITZ staat natuurlijk weer vol met columns.

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Tweelingen:

Tweelingen, het is een disaster op het gebied van daten. Het ene na het andere afspraakje 
dreigt compleet in de soep te lopen. Vrees echter niet, want de geduldige Noob weet dat als je maar lang genoeg wacht je vanzelf de ware vind. En in de tussentijd gewoon doorfeesten met je vrienden, want daar staan de sterren uitermate gunstig voor!

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

Weer een Music Video uit de oude doos! Deze keer het nummer van Eminem en RihannaThe Monster’, klik op het plaatje om de video af te spelen.

Weet jij toevallig nog een perfect koppeltje die nog niet geweest is? Dan kan je altijd Cupido Kim opzoeken en het in haar kleine oor fluisteren.

Cupido Kim was deze afgelopen week een beetje slaperig.. Met slaperige oogjes zweefde op haar wolkje door Noobhotel. Allemaal mensen waren aan het fluisteren. Cupido Kim luisterde direct goed. Een schattige stelletje werd meerdere keren gezegd. "

"Kies hun kies hun" hoorde ze zacht. Met kleine handjes wreef ze door haar ogen en nam een beslissing. Ze schoot de twee pijlen perfect gericht op het koppeltje.

Het koppeltje van de week is geworden .. *tromgeroffel* .. DuckyDragon & xFacebookx

Deze week gaan we het even hebben over de kamers. De twee soorten kamers waar wij het vandaag over hebben zijn:

Dump je troepkamers en sekskamers. Ze zijn allebei verboden in het hotel en als wij als Staff zijnde ze tegen komen worden de kamer ook direct gesloten.

Begin er ook niet aan en houdt het gewoon netjes in het hotel. Als je je troep weg wil, typ :empty / maak een EIGEN opslag!

(Let erop: Als je :empty gebruikt, zorg er dan voor dat je zeldzame meubels uit je inventaris zijn, we kunnen ze niet terug halen!)

Last but not least; de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! Afrojack en Pharrel hebben de Charts verlaten, Coldplay en David Guetta staat er weer opnieuw in met een ander nummer, ook hebben twee andere artiesten zich bij de rest gevoegd van de NOOB CHARTS. De tip van deze week komt van Adelén met Olé, ter voorbereiding voor het WK zullen we dan maar zeggen.

(1)   =  Calvin Harris - Summer 

(2)   ^  Nico & Vinz – Am I Wrong 

(3)   v  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be 

(4)   v  Avicii - Addicted to you

(5)   =  Route 94 ft. Jess Glyne – My Love 

(6)   =  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

(7)   =  The Chainsmokers - #SELFIE 

(8)        Tove Lo ft. Hippie Sabotage – Stay High (Habits Remix)  

(9)        Coldplay – A Sky Full Of Stars 

(10)      David Guetta & Showtek ft. Vassy – Bad 

 

TIP:       Adelén – Olé (Stadium Anthem Mix) 

 

Events

Ook aankomende week staat er een event gepland, welke dat is, houd maandag het nieuws in de gaten!

 

Hoofdreporter Reader en de rest van het Noobhotel Report team!

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties