Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

[EVENTCAMPAGNE] WK Voetbal in Noobhotel!

Nederland en Belgi?½ gaan knallend de achtste finale in!

 

Nederland én Belgie hebben zich geplaatst voor de achtste finales van het WK Voetbal in Brazilië. Tot nu toe hebben beide landen alle wedstrijden op het WK gewonnen. Ook voor jullie zijn er nieuwe kansen, want jullie kunnen weer de eindstand voorspellen van de wedstrijden…

Maar één iemand heeft de uitslag van België Zuid-Korea geraden, de eindstand was namelijk 1 – 0 voor België. Gefeliciteerd juulnl5, jij had de eindstand goed! Je badge en trofee komen er binnenkort aan.

 

Competitie: Voorspel de uitslag van Nederland – Mexico.

Voorspel de uitslag van Nederland – Mexico. Degene die de juiste uitslag heeft voorspeld, wint allereerst een trofee maar ook een WK-badge!

Klik hier om mee te doen >>>


Competitie: Voorspel de uitslag van België – Verenigde Staten.

Voorspel de uitslag van België – Verenigde Staten. Degene die de juiste uitslag heeft voorspeld, wint een trofee en een WK-badge!

Klik hier om mee te doen >>>

 

Noob WK-badge

Je mag met beide competities meedoen, Nederlanders mogen naast de Nederlandse wedstrijd, de Belgische wedstrijd ook voorspellen, andersom geld hetzelfde! Onder alle winnaars van de Nederlandse wedstrijd wordt er een zeldzame oranje Yucca verloot, onder de winnaars van de Belgische wedstrijd wordt er een zeldzame rode Yucca verloot!

Event: WK Wireddoolhof

Volgende week woensdag avond om 19.00 zal Gibson zijn wireddoolhof over de WK  voetbal geschiedenis openen. Trek al je voetbal kennis uit de kast, want het zal een pittige wedstrijd worden! 

 

Reader - hoofdreporter Noobhotel Report en Gibson – reporter Noobhotel Report

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties