Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Een nieuwe Community Mananger!

Lees snel meer..

Beste Noob's

 

het is al een tijd geleden dat Lycka ons helaas heeft verlaten. Zoals vele van jullie weten was zij Community Mananger van Noobhotel. Na haar vertrek was er dus een plaats vrij binnen het Staffteam. Deze was een lange tijd niet vervult, tot vanavond! Wij als Staffteam hebben alle openstaande opties goed overwogen en zo zijn wij tot de conclusie genomen om een nieuw persoon te vragen voor deze functie. 

 

Via deze weg willen wij jullie daarom introduceren aan onze nieuwe Community Mananger Marloes! Marloes heeft veel ervaring binnen het Staffteam, ook is ze al eerder een tijd Community Mananger van Noobhotel geweest. Wij hebben Marloes uitgekozen op basis van haar kwaliteiten en op basis van wat Noobhotel nodig heeft, Marloes was hiervoor de beste persoon. 

 

Wat kunnen jullie verwachten van Marloes?

Marloes zal samen met Jeroen de team's binnen Noobhotel aansturen, dit zijn het Eventteam, het Spamteam, het Reportteam en het DJ team. Ook zal Marloes binnen het Staffteam helpen om allerlei zaken aan te sturen. En voor alle spelers is ze natuurlijk beschikbaar binnen het hotel, waar ze altijd voor iedereen klaar zal staan.

 

Marloes, van harte welkom (terug) in het team!

 

Het Staffteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Een nieuwe Community Mananger!

Smiley love noobhotelRE: Een nieuwe Community Mananger!

mehRE: Een nieuwe Community Mananger!

Gefeliciteerd, van harte! Marloes!RE: Een nieuwe Community Mananger!

Gefliciteerd loesRE: Een nieuwe Community Mananger!

Succes Marloes!

Advertenties