Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #3

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, de Noob Times is er weer voor jou!

Inleiding door Yann!ck

Hey Noobs! Ook deze week was het weer enorm leuk om te mogen werken aan de Noob Times! We hopen dat jullie allemaal zullen genieten van deze editie, en zoals altijd, vergeet niet een berichtje achter te laten na het lezen!

Yann!ck - Moderator

 

Noob Report

   Zoals jullie weten, zijn de sollicitaties al geruime tijd open voor Noob Reporter. Dat kan namelijk nog steeds! Hoe? Via het Koffiehuis van onze beste vriend Joop. Wij zoeken nog voornamelijk filmreporters.

Uit alle sollicitaties hebben we sinds vandaag een nieuw lid in ons team. HahahBeLikeMehhh komt ons team versterken met zijn gouden schrijfpen en filmtalenten. Misschien ken je hem ook van de Noob Radio. Hij gaat een proefperiode in van vier weken, dus de komende nieuwsbrief edities ga je werk van hem zien.

HahahBeLikeMehhh

Beste Noob's,

Ik ben HahahBeLikeMehhh, oftewel Dauji. Ik hou van schrijven, fotografie en DJ'en.

Ik wil jullie graag vermaken met allerlei video's en geschreven stukjes. Veel plezier met lezen!

 

Columns

In deze editie hebben we héél veel columns geplaatst. Wij zouden zeggen, sit back and enjoy!

 Hey Noobs!

Ook deze week hebben de reporters van NoobHotel geprobeerd uit te zoeken wat de nieutjes zijn binnen hotel! Helaas is er de afgelopen periode niet veel bijgekomen voor de normale spelers, maar als we iets vinden, zullen we het zeker zo sne mogelijk met jullie delen!

 

 

We heten jullie allemaal van harte welkom bij ons nieuwe column genaamd... De Puzzelbox! In dit column zullen we iedere week een andere puzzel geven die jullie kunnen oplossen! Heb jij het goede antwoord gevonden?

Stuur dan een mail met het goede antwoord (en eventueel een foto) naar [email protected]! De persoon die als eerste het goede antwoord geeft wint een mooie prijs!

De puzzel van deze week is... een Sudoku! Wil jij nou meedoen aan deze puzzel? Klik dan op de foto hieronder en sla de puzzel op! Of open hem in paint of een ander programma waarmee je foto’s kan bewerken (of print hem uit) en vul hem in! Stuur je antwoord naar het hierboven genoemde email adres en wie weet maak jij kans op die speciale prijs! De deadline is 26 Februari. Alle inzendingen die na deze datum binnenkomen tellen niet mee! Klik op de foto voor de puzzel!

 

 

 

 

 

 

 

Voor een volgende Staff Interview, zijn we nog opzoek naar een slachtoffer. Welke Staff-lid wil jij zien in het interview in de volgende editie? Laat het weten in de reacties!

 

 

 

 

Een nieuwe, , ‘vertaalde gezegde’…

“You must a given horse not in the mouth looking.”

…Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken.

 

 

 

Kleed je weer als een bekende ster met Dress Like A Star! Deze week nemen we je weer mee naar de DLAS-studio. Wij laten dé per-fec-te outfit zien hoe jij je kan kleden naar de beroemdheid. En tsja… Wie kent deze wereldster én beste DJ ter wereld nou niet?! Deze week laten wij zien hoe jij je kan verkleden naar… …Martin Garrix! Klik op het plaatje voor het filmpje!

 

 

Deze week in Noob vd week mogen we een nieuwe Noob kiezen, natuurlijk is dit altijd een hartstikke moeilijke klus om te klaren... Maar na een lange tijd mensen te hebben geobserveerd en gesprekjes te voeren met ze zijn we erover uit gekomen dat onze Assistent H-Mod Mark deze week de Noob van de week is. Mark  staat altijd klaar voor elke Noob is altijd vriendelijk tegen iedereen. Mark  gefeliciteerd !!!

 

 

Inschrijving Wiredcursus

Welkom bij het nieuwe column ‘Wiredcurus’, wij als NHreport zijn weken lang door het hotel gegaan en hebben ons opgemerkt, dat er af en toe problemen zijn met wired, dus hebben we besloten om iedereen uit te nodigen voor een basis cursus wired. Het enige wat jij nog moet doen is een mail sturen naar [email protected] met het volgende daarin:Je spelers naam

- Je spelers naam

- Op welk tijdstip jij de cursus kan gaan volgen/beschikbaar bent.

- Een spel dat jij graag zou willen leren om te maken.

- Wat jou problemen zijn met wired.

Welke wired(stapel) je graag zou willen leren.

En vervolgens hopen we natuurlijk iedereen hier mee te kunnen helpen. De uitslag zal in de volgende uitgave van Noob Times te vinden zijn.

Ook Noob & Noob waren op het Valentijnsbal afgelopen zaterdag. Ze keken al lang uit naar het bal, alleen, zoals gewoonlijk, ging er weer iets fout. Wat? Klik op het column plaatje voor de strip!

 

 

 

 

Hey Noobs!

Door een tekort aan inzendingen voor de KVDW #13 zullen we helaas deze week geen uitreiking kunnen doen. Daarom zullen we het thema met 1 week verlengen. Het thema van de KVDW #13 is Valentijn! Maak jij de mooiste valentijnskamer?

Je kan meedoen met de Kamer van de week vanaf 28 Januari tot 18 Februari! Daarna zullen wij alle ingestuurde kamers beoordelen. Vergeet niet in je kamernaam [#13KVDW] te zetten. De uitslag komt samen met de nieuwe Kamer van de Week op 19 Februari gedurende de dag in de nieuwe NoobTimes online! Kamers waar een deurbel/wachtwoord op zit worden NIET MEEGETELT EN GEZIEN ALS NIET AF! We wensen alle deelnemers enorm veel succes en we kijken ernaar uit om jullie mooie kamers te zien!

Reporter Reader heeft weer een gloednieuwe Music Video voor jullie! Dit keer het nummer Sucker for Pain van, ja hier komen ze: Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons met Logic & Ty Dolla $ign ft. X Ambassadors. Bekijk en luister deze prachtige Music Video door hier te klikken of op het column plaatje.

 

 

 

En dan nu de NOOB CHARTS. Elke editie hebben we een top 10 van populaire nummers. Dit keer staat Ed Sheeran op nummer één met Shape of you!

(1)   =  Ed Sheeran – Shape of you

(2)   ^  Ronnie Flex ft. Frenna - Energie

(3)   v  Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye

(4)   ^  Starley – Call on me

(5)   ^  The Chainsmokers – Paris

(6)   v  James Arthur – Say You Won’t Let Go

(7)   ^  Ed Sheeran – Castle on the hill

(8)   ^  Martin Garrix & Dua Lipa – Scared to be lonely

(9)   v  Alessia Cara – Scars to your beautiful

(10) ^ Sean Paul ft. Dua Lipa – No Lie

EVENT-AGENDA

 Hey Noobs!

Welkom bij de nieuwe Event agenda!

Helaas hebben we deze week geen evenementen die we kunnen laten zien, maar neem zeker regelmatig een kijkje in het hotel om op de hoogte te blijven van alle spontane events! Hou ook zeker dit nieuwsbericht in de gaten op wijzigingen in het rooster!

Dit was de nieuwsbrief al weer. We hopen dat jullie de nieuwsbrief weer fantastisch vonden!

JERI007, HAHAHBELIKEMEHHH, READER, SANNE & YANN!CK

 

Je kan ook altijd inzendingen insturen via [email protected]!

 

En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal!

Plaats een nieuwsbericht reactie!


RE: Noob Times #3

het lijkt me leuk als er een fotowedstrijd komt. Dat je dan een foto moet maken van je noob en de mooiste foto iets kan winnen SmileyRE: Noob Times #3

supergaaf en ik heb hem zowat voorgelezen op de radio SmileyRE: Noob Times #3

Intervieuw RobinRE: Noob Times #3

Intervieuw @Jeri007

Advertenties