Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #17!

En het is alweer tijd voor de Noob Flitz. Veel plezier!

Inleiding door Reader

JONGENS, SORRY DAT IK DEZE INLEIDING IN KAPITALEN MOET TIKKEN, MAAR LINDA HEEFT NET PAS ONTDEKT DAT EEN VUVUZELA EEN BEHOORLIJK GELUID KAN MAKEN! HET AFGELOPEN UUR HEEFT ZE CONSEQUENT IN MIJN OOR ZITTEN TOETEREN EN JE KAN JE VOORSTELLEN DAT DAAR BLIJVENDE CONSEQUENTIES AAN VERBONDEN ZIJN. NJA, IK BEN VRIJDAG TENMINSTE NIET GEARRESTEERD VOOR HET DRAGEN VAN EEN ORANJE JURKJE...

DEZE NOOB FLITZ STAAT NATUURLIJK IN HET TEKEN VAN VOETBALLEN, VOETBALLEN CUPIDO KIM (tja, je moet OfficialKim wel iets te doen geven). VEEL PLEZIER!
Reader, hoofdreporter Noobhotel Report.

Noobhotel Report

NhReport is zich op dit moment aan het voorbereiden voor de events wat te maken heeft met het WK Voetbal. Afgelopen week zijn er helaas geen events geweest, maar zoals beloofd komt hier de uitslag van Noob Back in Time

Klik hier voor de winnaars van de Noob Back in Time competities >>>

 

 

 

Het Geluid

We zijn al twee maanden verder, maar ik kan met heel veel blijdschap zeggen, dat het geluid eindelijk is geraden! De winnaar van 42000 credits én een zeldzame meubel is namelijk daisy7girl! Van harte gefeliciteerd namens alle reporters van Noobhotel Report! Met haar antwoord, ‘een legoblokje dat in een doos of op andere lego blokjes valt’, heeft ze gewonnen. De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op! Wil je het geluid nog een keer horen? Klik dan hier

 

 

 

Columns

En de NOOB FLITZ staat natuurlijk weer vol met columns.

 

Net zoals het EK Voetbal twee jaar geleden heeft Noobhotel Report een WK-Poule opgesteld. Voorspel de uitslag van het Nederlands elftal en het Belgische elftal! Voorspel je de uitslag goed? Dan win je een prijs, ik ga verder niet veel verklappen. Je kan niet meer meedoen met het voorspellen van Nederland – Spanje, wel met België – Algerije. En wat was de wedstrijd van afgelopen vrijdag fantastisch! Ik heb er heel erg van genoten, het feest kon starten na de vijfde goal van Nederland. #5-1

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Leeuw:

De longen worden uit het lijf geschreeuwd want jij bent volledig in oranjesfeer! Jouw uitbundigheid wordt echter niet door iedereen in dank afgenomen. Let op je nabije vrienden en buren en berg die roeptoeter na achter netjes op... tenzij er gespeeld wordt natuurlijk.

Een nieuwe column. In deze column laten we van alles zien, zoals bijvoorbeeld deze week:

Vier Nederlanders, en honderden Spanjaarden op een plein die Spanje Nederland kijken, dat kan nooit goed gaan natuurlijk! Een CNN verslaggever filmde de reacties van de Spanjaarden, bij de eerste goal van Spanje waren de reacties nog fantastisch, bij de derde goal van Nederland zakte de moed van de Spaanse fans in de schoenen, terwijl de vier Nederlanders hard stonden te juichen en te springen. Voor het filmpje, klik op het column plaatje!

Er staat sinds vrijdagochtend weer een nieuwe KVDW online, namelijk de Kamer van de week #23. Het thema is namelijk het FIFA Wereldkampioenschap Voetbal 2014 in Brazilië, het WK Voetbal dus! Voor meer informatie én voor de winnaar van de 22ste KVDW, klik je op het column plaatje. Veel succes iedereen!

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

Kim,

We hebben vaak ups & downs beleefd en dat hoeve we ook niet geheim te houden, dus daarom dit stukje voor jou :) ;$ 

Wat ik er boven all zei we hebben veel ups & downs mee gemaakt samen soms leuke dingen maar soms ook erge ruzie's, maar onze vriendschap kwam altijd goed Kimmie, ik ben trots om jou als vriendin te hebben, je staat altijd voor me klaar als er wat is hoe druk je het ook hebt hoe weinig contact we soms ook hebben je staat er wel altijd.

Ik hoop dat je geschokt ben als je dit stukje leest :)

Je Anonieme vriend (Als je goed denkt kom je er zo achter).

Deze week hebben we natuurlijk weer een andere veiligheidstip! De laatste tijd worden er veel privegegevens gedeeld. Zowel Skype als Whatsapp als Facebook etc. Denk na over het feit dat je nooit weet wie er echt achter de computer zit. We hebben niets voor niets de regels ingesteld dat je dit niet mag weg geven. Het kan op problemen uitlopen!

Weet jij toevallig nog een perfect koppeltje die nog niet geweest is? Dan kan je altijd Cupido Kim opzoeken en het in haar kleine oor fluisteren.

Cupido Kim heeft deze week rond gekeken in het hotel op haar wolkje. Helaas heeft daar pijl geen stelletje gevonden. Ze was erg teleurgesteld en heel erg verdrietig! Als jij een koppeltje weet, geef haar dan stiekeme tips! Dan kan ze met een lach op haar gezicht weer pijlen schieten.

Column - Roddel van de week (1).png

Deze week zijn reporters Reader en Gibson gesignalleerd in een Roy Donders Juichpak! Linda en Kim bespeuren een moderamp.. maar alsnog, Hup Holland Hup!

Last but not least; de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! Afrojack en Pharrel hebben de Charts verlaten, Coldplay en David Guetta staat er weer opnieuw in met een ander nummer, ook hebben twee andere artiesten zich bij de rest gevoegd van de NOOB CHARTS. De tip van deze week komt van Adelén met Olé, ter voorbereiding voor het WK zullen we dan maar zeggen.

(1)   =  Calvin Harris - Summer 

(2)   =  Nico & Vinz – Am I Wrong 

(3)   =  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be 

(4)   ^  Route 94 ft. Jess Glyne – My Love 

(5)   v  Avicii - Addicted to you 

(6)   ^   Coldplay – A Sky Full Of Stars 

(7)   =  The Chainsmokers - #SELFIE

(8)   =  Tove Lo ft. Hippie Sabotage – Stay High (Habits Remix)

(9)   v  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse

(10) =   David Guetta & Showtek ft. Vassy – Bad 

 

TIP:       Michael Jackson – A Place With No Name 

 

Events

Donderdagavond organiseren Gibson en Sven een deathrun in de kamer van Sven om 19:00u, en dinsdagavond organiseert Gibson een event in zijn kamer om 19:00u. Be there!

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties