Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Times #24

Onze wekelijkse afspraak met Noob Times!

Hi Noob’s, het is eindelijk vakantie! Dat betekent de hele vakantie Noobhotel spelen! En natuurlijk elke week de NoobTimes lezen. Deze week is de NoobTimes een beetje in de vakantie stemming, wat zegt de Horoscoop over de vakantie? Welke serie op Netflix kun jij het beste gaan kijken? Wat is de trend van deze week?! Ga ervoor zitten en lees snel de NoobTimes!

– Het Reportteam

 

Columns

 

De columns staan weer klaar om gelezen te worden. Veel plezier met de NOOB TIMES!

 

Horoscoop van juli 2017…..

Trek die zomerse schoenen aan en ga naar buiten! Want jouw gewoonte om lekker binnen te zitten werkt in je nadeel met dit warme weer. Goed voor de gezondheid en voor bruine tint. Geniet er van, het is ten minste officieel vakantie! 

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/796ed78752a383bd5c34dd1174eb4ce2.pngDe week in netflix: The vampire diaries. Ben jij opzoek naar een serie die je HE-LE-MAAL af kan kijken? Dan is the vampire diaries iets voor jou. The vampire diaries is een fantasie drama serie, over zoals de titel al zegt, vampieren, weerwolven en heksen. Ideaal voor in de vakantie om te kijken (The Originals is een Spin-off van TVD als je klaar bent met TVD). De serie gaat over Elena, die haar ouders is verloren bij een ongeluk. Op school ontmoet ze Stefan… maar wat is Stefan en wat komt Stefan doen? Ben jij benieuwd naar de trailer? Klik dan hier!

   

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/2b8fe7f4c10f346dda8c687bd13f782e.pngDe Noob v/d week is deze keer wat anders…. We hebben niet 1 Noob van de week, maar meerdere! Deze week zijn het de nieuwe MIO’S! Gefeliciteerd Fab1enne en Hans., hopelijk mogen jullie ons nog lang helpen met de veiligheid in Noobhotel te behouden!

 

 

  

https://www.noobhotel.nl/cdn/tmp/f94a08e50325044d2027467a403364bb.pngDraag jij het al?! De cavia, pikachu, of de kat?! Deze kun je op je hoofd zetten als hoed! Iedereen loopt ermee! Jij nog niet?! Oh oh, ik zie al zoveel mensen er mee lopen, hoe kun je dat nou niet opgevallen zijn! Ik zou het maar snel gaan dragen, want het is iedereen wil het tegenwoordig!

 

  

 

Doe jij al mee aan de KVDW-Competitie van deze week? Nog niet..? Dan is nu jouw kans. Elke week heb jij de mogelijkheid om mee te doen aan de Kamer van de Week competitie. Hierin laten amateur én professionele bouwers van NoobHotel zien wat hun talenten zijn. Je kunt nog meedoen aan de 20e editie van KVDW. Het thema voor deze week is Onderwater Wereld. Maak jouw beste kamer, met jouw bouwtalenten en maak kans op een fantastische KVDW-Badge. Meer lezen over de competitie? Klik hier!


Deze week heeft Reporter Sanne weer een nieuw persoon voor jullie in gedachten wie de “Wie ben ik” van deze week is. Deze persoon is een vrouw, Heeft laatst een tweeling gekregen.. Heeft in een groep gezeten genaamd “ Destiny’s Child”

Weet jij wie het deze week is?! Mail het antwoord dan snel naar [email protected] en wie weet ben jij 1 van de winnaars !

 

 

Deze week hebben we een medewerker van NoobHotel geïnterviewd. Dit keer gaat Reporter Sanne met niemand minder dan Adam. het gesprek aan. Wil jij weten welke vragen wij aan hem hebben gesteld? Klik dan hier!

 

 

 

 

Deze week hebben wij de leukste nummers weer op een rijtje gezet! Kijk snel welke nummers in onze top 10 staan. Misschien is er weer een nummer gestegen in de hitlijst, of is er een nieuw nummer bijgekomen. Veel luisterplezier deze vakantie!

 

 

 

(1)      =  Luis Fonsi & Daddy Yankee ft. Justin Bieber – Despacito (Remix) 

(2)      ^ David Guetta ft Justin bieber -    2u

(3)      v Lucas & Steve – Up till Dawn

(4)      ^ Jonas Blue featuring William Singe – MAMA

(5)      ^ Lil kleine ft Boef – Krantenwijk

(6)      v  Shawn Mendes – There’s nothing holdin’ me back

(7)      ^ DJ Khaled & Rihanna & Bryson Tiller – Wild thoughts

(8)      ^ Axwell Ingrosso – More than you know

(9)      V  Anne-marie – Ciao Adios

(10)  ^ Calvin Harris ft. Pharrell Williams & Katy Perry & - Feels

 

Heb jij de ambitie om ook Reporter te worden van NoobHotel? Klik dan nu op de afbeelding hiernaast om te solliciteren! En wie weet... staat jouw nieuws volgende week wel in de NOOB TIMES!

 

 

Dit was weer de NOOB TIMES voor deze week. Vergeet niet een reactie achter te laten! Tot volgende week!


- Het Reportteam

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties