Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Builders Challenge #1

Wij steken kamer van de week in een gloed nieuw jasje en natuurlijk ook met de KVDW#11 uitslag!

 

 

Beste Noobspelers, 

De laatste tijd zijn de staffleden bezig om Noobhotel in een nieuw jasje te steken. Natuurlijk willen wij dat rond om Kamer van de Week ook doen. De naam werd al een beetje oud en het werd gewoon tijd voor wat nieuws. 

Vanaf vandaag beginnen wij met Builders Challenge! 
Op de 1e en de 15e van de maand kunnen jullie meedoen aan de Builders Challenge. Nog steeds krijgen jullie die datums een nieuwe opdracht en is er nog steeds een prijs te winnen! 
  
Als jij meedoet aan de Builders Challenge werkt dat als volgt: 

  • Je bouwt natuurlijk een kamer die past bij het thema. 

  • In de kamer naam zet je: [BC#nummer], het is van belang dat je die haakjes [ ] want voortaan wordt zonder die haakjes je kamer niet meer meegerekend. 

  • Je kunt ook eventueel een screenshot van je kamer maken en die sturen naar [email protected]  

  

Natuurlijk moeten wij wel de uitslag geven van KVDW#11 voordat wij kunnen beginnen aan de nieuwe rondes van de Builders Challenge. De uitslag van KVDW#11 is... *RAMTOPDETROMMELS* Peulenschilletje! Gefeliciteerd, jij krijgt nog de oude badge van KVDW 
Klik hier voor de kamer van Peulenschilletje 

  

Het thema van de allereerste Builders Challenge is dit keer WildWest. Wij proberen de allerstoerste kamers te vinden door onze NoobCowboys. Succes met bouwen! Zet in de kamernaam [BC#1] zodat wij jouw kamer kunnen vinden! 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties