Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

NoobFlitz #20?

De NoobFlitz van afgelopen zondag is even vertraagd...

Inleiding door Reader

Helaas, helaas, ook de reporters van Noobhotel hebben vakantie. Jullie moesten de bij de vorige NOOB FLITZ ook al een tijdje wachten. Helaas moet dat bij deze ook. Wel hebben we wat in elkaar gezet om het toch nog een beetje op een nieuwsbrief te laten lijken. We wensen je veel plezier, maar vooral ook nog een hele fijne week!

Noobhotel Report sollicitaties

Noobhotel Report heeft een nieuwe koerswijziging. We zoeken namelijk minstens vijf nieuwe reporters die het team komen versterken. Daarom hebben we de sollicitaties geopend zodat jullie erop los kunnen solliciteren. Wat is een reporter? Een report is een teamlid van Noobhotel Report. Hij of zij zorgt voor het organiseren en leiden van wekelijkse (officiële) events. Naast de events zorgt degene ook voor actief nieuws van Noobhotel. Lijkt dit jouw wat? Dan kan je hier klikken, of klik op de grote letters hieronder. De reporters wensen je veel succes!

SOLLICITEER HIER VOOR NOOBHOTEL REPORTER!!!

 

 

 

 

Columns (toch wél)

Ook met de kleine versies van de NOOB FLITzijn er columns!

 

Sinds kort kan je stemmen voor de enige echte NOOB AWARDS! Je kan je vriendje of vriendinnetje, jouw icoon of iemand die waardig is om een award te winnen, opgeven voor bepaalde categorieën. Je kan tot 16 augustus stemmen. Binnenkort wordt er een datum bekend gemaakt wanneer we de uitslag met een grootse show bekend maken! Stemmen? Klik hier of op het column plaatje.

 

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Stier:

 

Ai, bad hair day. Hoevaak je het ook probeert, de spiegel lijkt steeds andere plannen te hebben met jouw look. Probeer niet te ijverig er wat aan te doen, want dan maak je het misschien erger.

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

Hoi xjanatjex,

Ik wil even zeggen dat je een van m’n beste vrienden bent op Noob. Ik weet dat e me altijd zal steunen in moeilijke tijden, en je weet ook dat ik dat bij jou zal doen.Ik hoop dat we elkaar ooit eens in het echt ontmoeten.

 

daisy7girl

Reader, hoofdreporter Noobhotel Report


Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties