Nieuws {Archief}

Competenties

Updates

Algemeen

Technisch

Furni

Noob

Unknown

VIP

Noob Flitz #14!

Terug van weggeweest!

Inleiding

Afgelopen twee weken was er helaas geen nieuwsbrief, maar deze week gelukkig weer wel want er staat weer een spetterende NOOB FLITZ voor je klaar! De reden waarom er geen nieuwsbrief was is omdat de reporters het zelf de afgelopen tijd ook druk hadden, dan moet je denken aan school en eindexamens. Gelukkig zijn de examens achter de rug en kunnen de reporters weer concentreren op NhReport. Wat je deze week kan verwachten; ‘Het Geluid’, nieuwe Noob Horoscoop en een mededeling voor de Kamer van de Week.

 

NhReport

Zoals al in de inleiding stond, de reporters hebben het de afgelopen tijd erg druk gehad, maar niet getreurd. Aanstaande dinsdag start een nieuwe eventcampagne, normaal gesproken kondigen we dit niet aan, maar bereid je maar voor want het wordt een spetterende campagne!

 


Het Geluid

We zijn nu al zeker een maand verder met Het Geluid, de eerste hint is al weggegeven. Hoe werkt Het Geluid precies? Wij zijn namelijk opzoek naar het geluid wat je in een filmpje te horen krijgt, bij elk fout antwoord wordt de waarde van het geluid steeds hoger, elk fout antwoord komt er 1000 credits extra in de prijzenpot. Het geluid blijft totdat het geraden wordt, maar daar gaan we voorlopig nog niet naar uit! De waarde van het geluid is nu 1000 credits!

Je kan nog steeds meedoen. Er zitten al 25000  credits in de pot! Klik hier, dan kom je terecht bij een formulier waar je jouw antwoord kan insturen, het filmpje mét het geluid, zit erbij. Wil je alleen het filmpje zien? Klik dan hier.

 

Columns

En de NOOB FLITZ staat natuurlijk weer vol met columns.

Elke week vertellen we een nieuw Horoscoop, aan jou de keuze of je erin wilt geloven of niet. Tweelingen:

Bedenk je goed voordat je een keuze maakt! Die ene ruildeal mag dan zo voordelig lijken, de kans bestaat dat je een andere kans laat schieten. Verder biedt het einde van het schooljaar de kans om een nieuwe liefde te  ontmoeten. Succes cupido!

Ik weet het, ik weet het, afgelopen vrijdag is er geen nieuwe KVDW online komen te staan, de reden is omdat ik jullie allemaal nog een week extra de tijd geef. Aanstaande vrijdag komt de KVDW #22 online te staan. Voor het nieuwsbericht KVDW #21, klik je op het columnplaatje hierboven.

 

Weer terug van weggeweest, de Fabulous Top 5. En, terug met een nieuw iets.. Jullie krijgen nu geen thema’s meer, en niet alleen omdat ik geen fantasie meer had hoor!!! Kleed jezelf zo mooi mogelijk, en mijn dreamteam (Me, Myself and I) gaan op zoek naar jouw look.. Om in de NOOB FLITZ  te komen, moet je een fantastische, spetterende en vooral.. Fabulouse look hebben. Veel succes!

Deze keer was de NOOB FLITZ natuurlijk een paar weekjes later, waardoor Cupido Kim genoeg tijd had om rond te kijken in het hotel. Aangezien ik veel aanwezig was, viel een stel mij uiteindelijk heel erg op. Ze delen alles met elkaar en doen ook echt alles met elkaar. Ze zijn altijd samen. Het is heel erg lief om te zien. Het stelletje van de week zul je vast wel kennen... *tromgeroffel* Jourik & coolxcrazy!

 

Weet jij toevallig nog een perfect koppeltje die nog niet geweest is? Dan kan je altijd Cupido Kim opzoeken en het in haar kleine oor fluisteren.

Heb jij nou een vraag, een oproep of een speciale tekst voor iemand in Noobhotel, stuur dat dan op naar [email protected]. De allermooiste of beste wordt in de NOOB FLITZ geplaatst!

Ook Noob & Noob moesten examens doen, alleen hoe verliepen de examens bij hen..?

Last but not least; de NOOB CHARTS. Elke week geven we een nieuwe tip die je naast de top 10 ook moet luisteren! Deze week hebben we weer een nieuwkomer in de top 10, het nummer Am I Wrong van Nico & Vinz. Deze week hebben we ook veel dalers in de top 10. De tip van deze week is namelijk Pitbull ft. G.R.L. – Wild Wild Love. Lijkt wel op een zomerhit!

(1)   =  Calvin Harris - Summer 

(2)   =  Clean Bandit ft. Jess Glyne - Rather Be 

(3)   Avicii - Addicted to you 

(4)       Nico & Vinz – Am I Wrong 

(5)   ^  Route 94 ft. Jess Glyne – My Love 

(6)   v  Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse 

(7)   v  The Chainsmokers - #SELFIE 

(8)   v   The Chainsmokers - #SELFIE 

(9)   v  Afrojack ft. Wrabel - Ten feet tall 

(10) =  Pharrel Williams - Happy 

 

TIP:    Pitbull ft. G.R.L. – Wild Wild Love 

 

Noobhotel Stafteam

Vergeet niet om te solliciteren voor het Noobhotel Stafteam. Hoe? Klik op de link hieronder. Je kan tot en met 1 juni solliciteren.

Klik hier om naar de sollicitaties te gaan voor het Noobhotel Stafteam!

 

 

Plaats een nieuwsbericht reactie!
Advertenties